perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kevät ja kukkaset

Olen ihan hurahtunut kukkakuosiin. Kuka-aiheisia vaatteita on ilmestynyt Mimin vaatekaappiin kovaa vahtia. Ja mitä lähemmäs kesää mennään, niin varmasti niitä tulee vielä lisää :)

Tänä aamuna poikkesimme H&M:sä hakemassa minulle sukkikset. Ja ihan vahingossa, eksyin myös lastenosastolle ja lopun voi arvata ;)


Onko muihin iskenyt tämän kevään/kesän kukkakuosit?

Ulkona on mitä ihanin ilma! Olipa ihanaa kävälle sulaneilla kaduilla, auringon paisteessa<3
Tuli ihan kuuma.


Ulkona kevään ensikukat on jo puskenut pintaan!

Sekä minun uusi vauvanarsissi on kasvanut ihan silmissä ja avannut ensimmäisen nupun.

Nyt kun olen taas hetken saanut fiilistellä tätä  ihanaa kevättä, voisi palata maanpinnalle. Koti on pomminjäljiltä ja huomena meillä olisi pienet pirskeet täällä ;) Eli siivoamaan mars.

8 kommenttia:

  1. Mulla ei ole mitään varsinaista innostusta tullut kukka kuosii, mutta on niitä aina ollut joitan kappaleita kaapissa ja tulee olemaan. Aika neutraali on siis suhtautuminen... ihana mimi<3 ja toi toppaliivi on hurjan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina tykännyt, mutta nyt on niin paljon tullut kaikkia ihanuuksia kukkakuosissa, että oon niin innoissani :D Toppiliivi on kyllä tosi kiva, rakastan tuota muhkeaa karvakaulusta<3

      Poista
  2. Juu, meillä on mm. Ellen ja PomPomin kukkamekkoja, muttamyös ihan Henkkistä. H&M:n kesämallisto on niin kiva, että meille on tullut sitä luvattoman paljon.

    Sulla on muuten se ällö sanavahvistus käytössä. Olisi kivempaa jos ei olisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei mitään "merkillisiä" kukka ihanuuksia ole :< Katsotaan jos loman jälkeen raaskisi ostaa jotain, tai jos sieltä Turkista löytyisi?

      Niin joo, joku aikaisemminkin sanoi siitä. En vaan ole ehtinyt, tai oikestaan jaksanut panautua siihen miten sen saa pois. Tiedän kyllä, että se on ihan kauhea! Ärsyttää aina kun joutuu näpyttelemään niitä epäselviä kiekuroita :s

      Poista
  3. Tosi söpö ulkovaatetus :) Mistä tuo toppaliivi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Toppaliivi on H&M:tä alunperin, itse ostin huuto.netistä

      Poista
  4. Tilasin meille ton saman kesähatun ja se on söpis ton taaperon päässä. Vielä ihana kesäleninki ja sandaalit + tietty kesäilma niin ai että :)

    ps. tosi kiva blogi jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  5. Suloinen typy! On muuten ihan eri fiilis käydä koiran kanssa lenkillä kun kadut on paikoittain jo kuivia :) Ihana kevät!

    Johanna

    VastaaPoista