tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihana Ikea!

Hirmu vähälle on taas jäänyt tämä blogin päivittäminen. Arki pitää kiireisenä. Ja sillon kun on se hetki omaa aikaa, on vaan ihanaa olla tekemättä mitään ja nauttia hiljaisuudesta.

Meillä oli eilen mainio päivä. 
Aamulla meninme tuttuun tapaan aivoimeen päiväkotiin leikkimään ja laulamaan muutemaksi tunniksi. Päiväunien jälkeen me lähdettiin käymään Ikessa :)


Olenkohan koskaan aikaisemmin muistanut mainita, että vihaan busseilla liikkumista! Vaikka pääkaupunkiseudulla onkin se mahtava etu, että rattaiden kanssa pääsee ilmaiseksi kulkemaan julkisilla kulkuneuvoilla, keksin vaikka kuinka monta hyvää syytä, miksi busseilla liikkuminen on syvältä.

Busseihin mahtuu vain kahdet vaunut. Eik ole mitenkään poikkeuksellista, että joutuu odottamaan 2-4 bussia, ennenkun edes mahtuu kyytiin.
Ja koska rattaiden kanssa pääsee matkustamaan ilmaiseksi, esiintyy paljon "väärin käyttäjiä." Usein näkee, kun on joku 5 vuotias lapsi tungettu rattaisiin, että pääsevät sitten ilmaiseksi matkustamaan. Ja tämän vuoksi ne joille etuus on oikesti tarkoitettu, joutuvat odottelemaan pysäkeillä,kun bussit on aina täynnä rattaita. Ärsyttävää!

Eilen meillä oli käytössä ensimmäistä kertaa Emmaan sateenvarjorattaat. Ne on joskus reilu vuosi sitten ostettu hätävara rattaiksi ja lojunut vaan sängynalla. Mutta koska T lupautui hakemaan meidät Ikeasti, eikä sen autoon mahdu mitkään muut rattaat piti ottaa nämä käyttöön.


Kun olimme nousemassa bussista pois, niin enköhän minä sitten tyrkkää nuo eturenkaat siihen rakoon mikä jäi bussin ja katutason väliin. Renkaat luiskahti kivasti bussin alle ja jumissa oltiin :D Onneksi Mimi oli hyvin köytetti vöihin, muuten olis varmaan nokka edellä asvalttiin lentänyt!
Päästiin irti, kun vieressä oleva nuori äiti tuli auttamaan :)
Tämä ei ole edes ensimmäinen, eikä varmasti viimeinenkään kerta kun  minä vähän sählään busseissa rattaiden kanssa :D

Mutta selvittiin hengissä Ikeaan, jossa meidän "Milo-täti" jo odottelikin.


Nappasin tytölle mittanauhan ja heti tiesi mitä tällä tehdään, kun meni mittailemaan vähän huonekaluja ;)


Tämä voisi olla mun makuu huone<3
Olin muutenkin ihan fiiliksissä kun kuljin pitkin myymälää "Ooooh ihana sohva!" "Eiiiikä, miten ihana sänky!" "Apua, miten kaunis lipasto!"

T ei koskaan tahdo lähteä kanssani kaupoille, kun tietää, että mä jään ihastelemaanja hypistelemään kaikkea mahdollista :D


Meillä olisi hankinta listalla tytöille uudet sängyt. Nöpöllähän ei ole täällä edes sänkyä ja Mimikin voisi pikkuhiljaa siirtyä isojen tyttöjen sänkyyn. 
Tälläiset valkoiset, metallirunkoiset tulee kummellekkin tytölle.


Ikean lihapullat ja ranskalaiset maistui hyvin. Syömisen jälkeen tyttö halusi mennä pyödän viressä olevaan leikkipaikkaan, jossa olisi viihtynyt vaikka kuinka pitkään!
Sain houkuteltua tytön pois niin ettei tule huutoa, muumitikkarin avulla ;)


Ja mitäänhän ei pitänyt ostaa, mutta kuitenkin poistuin kaupasta kassi täynnä tavaraa. Mukaan tarttui taas kaikkea mahdollista vessaharjasta kankaisiin. Pari kukkaa piti saada, näin kevään kunniaksi. Edellisen narsissit voikin jo vähän huonosti...

En tosiaan ole mikään  viherpeukalo! :D


Ja loppuun on vielä ihan pakko jakaa Mimin mahtava laulu mitä hän eilen lauleskeli: 
"Mulkun saaa, mulkun saaa, kuuukaaa mulkun saaaa?"

Tyttö tarkoitti siis murkkua ;)

6 kommenttia:

 1. Meillä maistuu neidille vaan noi lihapullat ranskikset jättää aina syömättä. Mä kävin kans vasta ikeassa pyörähtämässä hakemassa parit hengarit... noh ne hengarit sit loppuviimein makso yli 100e kun tuli napattua mukaan tiskiharjaa, vessa harjaa, pari kukkaa ja kukkapurkkia yms.

  -Jessica prinsessan aarteet blogista joka näköjään unohti kirjautua sisään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teidän tyttö ei välitä lihapullista, hassu :D Meillä ranskikset ja lihapullat taitaa olla ihan lempiruokaa :)
   Ikea on kyllä sellanen paikka, että aina tarttuu jotain muutakin mukaan mitä piti! Se on liian iso ja halpa kauppa :D

   "Jooo, tälläsen mä tarviin." "Tää on niin halpa, että on pakko ostaa." :D

   Poista
  2. Ei kun just ne lihapullat uppoaa ja ranskikset ei.

   Poista
 2. Mäkin haluisin niin Ikeaan... :)

  Voi että toi neiti on niin neiti (ei siis millään pahalla) tossa kuvassa missä syö Ikeassa <3
  Meille maistuu ne ranskikset, ei oikein pullat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Ikea tuossa niin lähellä, että siellä voipi käydä pyörähtämässä usein tai vaikka vain syömässä (niinkun nyt oli tarkoitus.) Siellä teidän lähellä ei taida olla ikeaa?

   Mutta teillä tais olla lähellä se Tepsut tehtaanmyymälä josta mä olen niin kateellinen! :D

   Hahaaa, no onhan tuo tyttö melkoinen prinsessa! :DD

   Poista
 3. Voi vitsi munkin pitäis käydä Ikeassa hakemassa kevätkukkia (+ kaikkea muuta ihanaa turhaa sälää!). :)

  VastaaPoista