torstai 5. tammikuuta 2012

Uimapukukierros

Onko kukaan muu kiinnittänyt huomita, että enään ei ole synkkää 24/7? Välillä nykää jopa aurinko! Voi, että miten se piristääkään! Jokainen päivä, on taas vähän lehempänä kevättä...ja kesää. Musta tuntuu kun oltaisiin hypätty kokonaan talven yli, tämähän on ollut vain piiiitkä ja vetinen syksy. Enkä enään odota koko talvea, voitaisiinko siirtyä jo kevääseen?
 Kevään tulon merkkejä ovat myös ne ihanat vaatekuvastot joita on lähiaikoina tipahdellut postiluukusta.

Harmi vaan, että älysin (vasta?) eilen, että en saa enään kuntalisää, kun Mimi on täyttänyt 2 vuotta. Eli tulot vaan pienenee ja vuokranuosee. Ei hyvä.
Varsinkin kun tässä pitäisi yrittää pistää rahaa vähän säästöön, nimittäin me lähdeteen tänne keväällä:


Huoh, en malttaisi odottaa!
Mutta myös lomatressia on ilmassa :D Paljon aisoita pitää hankkia/järjestellä. Miten arki 2 vuotiaan kanssa sujuu toisessamaassa?

Uudet uikkarit nyt ainakin pitää hankkia!


En ole bikinikunnossa, oikeastaan en ole edes uimapukukunnossa. Mutta johonkin pitää kuitenkin pukeutua kun menee uimaan, sukelluspuvussa saattaisi tulla liian kuuma.
Yläpuolella oleva puku on lempparini, mutta koot alkavat 38 koosta, joka saattaa olla liian iso. Pitää kuitenkin tilata ja sovittaa.
Myös tälläisia olen miettinyt:


Onneksi tänäpäivä löytyy myös kivoja uimapukuja! Ei pidä tyytyä niihin urheiluosaston pukuihin.

Ja kertokaa ihmeessä omat suosikkinne näistä uimapuvuista, taiii jos tiedätte mistä saisi vielä kivempiä kohtuuhinnalla saa vinkata! :)

12 kommenttia:

  1. eka on mun suosikki :)
    Mä en ole tosin uimapuku ihmisia! bikinit on enemmän mun juttu... mulla on d&g bikinit, guessin bikinit ja peakin bikinut... joka kesä tulee ostettua uudet... jos tänä kesäksi ei ostais, kun noita on tuolla muutenkin :D ja joka vuosi kun sijoitan mansikoita bikineihin mitä käytän sen kerran kaksi vannon itselleni ensi vuonna en sitten osta! joopa joo...

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on säästöt päällä, kun olen lähdössä tällä kertaa teinityttäreni kanssa lomalle. Nyt näyttäis siltä että Barcelona on tuleva kohteemme. Olin viimeksi teinipojan kanssa Portugalissa.

    Itse lomailien ihan sinnikkäästi biksuissa, en välitä mitä muuta ajattelee=)

    VastaaPoista
  3. Oi ihana toi alimmanrivin musta! Mistä se on ?

    VastaaPoista
  4. Anteeks ku sanon, mut kannattasko mennä vaiks duuniin,ni tulis rahaa?? En sano tätä pahalla,mut en voi kunnioittaa ihmisiä,jotka jää vuosiks lapsen kans kotiin veronmaksajien elätettäväks....

    VastaaPoista
  5. Jessica: Mä en ikinä raaskis ostaa mitään kalliita merkki bikinejä, kun niitten käyttö jää kuitenkin niin vähäiselle :D

    Jarna: Säästäminen on mälsää puuhaa, mutta toisaalta kun muistuttaa itseensä miksi säästää, se vähän kannustaa :D Barcelonan loma kuulostaa tosi ihanalta, me lähdetään Turkkiin :)

    Tintti: Se on Ellokselta. tosi kivan mallinen, se onkin mun kakkos suosikki! :)

    Emppu: Anteeks ku sanon, mutta huomaa että et ole äiti, eikä sulla ole hajuakaan siitä millaista äityis on.

    Mun ei tarvii tuntemattomille perustella miksi "jään vuosiksi kotiin laiskottelemaan ja elämään veronmaksajien rahoilla."

    Se että en saa sulta kunnioitusta, ei mua kiinnosta.

    VastaaPoista
  6. Hei, mikä tuo ihanan näköinen paikka on?? Bikinit vaan päälle!! Aattele vaik, et sä et tunne niit ketään etkä törmää niihin luultavasti koskaan enää.

    Kaksi vuotiaan kans pärjää varmasti mainiosti. Me oltiin 2 vkoa 1v:n kanssa purjehtimassa turkis ja kreikas ja selvitiin :)

    VastaaPoista
  7. Empun kommenttiin - Mahdollisimman pitkä kotihoito on paras sijoitus minkä vanhempi voi tehdä,suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin ennen tällaisia kommentteja. Päiväkotihoidossa niitä kuuluisia verorahoja kuluu kolminkertaisesti,vai luuletko,että henkilökunta,rakennuksen ylläpito,ruoka jne.jne. ovat kaupungille ilmaisia? Vanhempi tekee päinvastoin taloudellisesti erittäin suuren " uhrauksen " jäädä hoitamaan kotiin lastansa,se ei nimittäin ole mikään juhlallinen summa se kotihoidontuki.. Olen itse hyväpalkkaisessa työsuhteessa,mutta jäin kotiin hoitamaan tytärtämme niillä VERORAHOILLA. Ehkäpä olen ne roposet jo maksanut aikaisemmin maksamistani veroista tai ainakin tulen maksamaan:)

    VastaaPoista
  8. Janica: Se on Turkissa :) Ei se mua varsinaisesti haittaa mitä muut ajattelee, jos näkee mut bikinit päällä. Se on vaan se, kun itteäni ällöttää katsoa omaa peilikuvaa bikit päällä. Ei mulla olis mukava olla julkisestikaan ne päällä :s

    Kiva kuulla, että te pärjäsitte hyvin reisussa pikkusen kanssa. Eiköhän mekin sitten :)) Saatan tulla vielä kyselemään jotain matkailu vinkkejä pikkulapsen kanssa ;)

    VastaaPoista
  9. Ano: Kiitos hyvästä kommentistasi ;) Samat ajatukset on mullakin!

    VastaaPoista
  10. prinsessanina, löysin vasta nyt blogiisi ja luin läpi tekstejäsi. Olen itsekin yhden pienen tytön äiti, sinua paljon vanhempi mutta arvostan kyllä kaltaisiasi naisia, että olet uskaltanut alunperin yksinhuoltajana lähteä näin vaativaan hommaan (=äitiys) ja silmin nähden olet todella hyvin onnistunut siinä! ja miten suloinen tyttäresi onkaan. Tuon Empun ilkeässä kommentissa on ainoa "positiiviseksi" katsottava seikka se että kehtasi sentään omalla naamallaan ilkeillä, vaikka kovin väärässä onkin. Sitten asiasta aidanseipääseen, olisitko niin ystävällinen että kertoisit minkä kokoinen Mimin talvinen cupcake haalari oli? Entäpä Mimin pituus tuolloin? Asia askarruttaa kun minulla tytölleni vastaava ensi talveksi jemmassa ja vähän jännittää että onko aivan liian iso? Mimin haalari kun näytti istuvan niin täydellisesti. Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata ja kaikkea hyvää sinulle! t. Lennu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi<3 Et arvaakkaan kuinka se piristi minua :))
      Ja tuosta haalarista, se on kokoa 86cm ja Mimi on nyt n.83cm (pätkä :D)
      Itsekkin mietin sillon pukua hankkiessa, että otanko kokoa 86 vai 92. Valinta osui kuitenkin nappiin ja puku on juuri sopivan kokoinen :)
      Toivottavasti teidänkin puku olisi sopiva ensivuonna :)

      Poista
  11. Pakko kommentoida minunkin tuohon kotiäitinä olemiseen/työssäkäymiseen. Ennenkuin itselläni oli lapsia, ajattelin myös, että 1-vuotias on valmis hoitoon menemiseen. Työskentelen itse hoitoalalla. Lapsen syntymän myötä ajatukseni ovat muuttuneet täysin. Tällä hetkellä hoitovapaani jatkuu siihen saakka, kun lapsi on 2-vuotias ja olemme alkaneet ajatella jopa asunnon myymistä, jotta jompi kumpi meistä voisi vielä hoitaa lasta kotona. Ajattelen myös, että sen suurempaa panostusta ei voi tulevaisuudelle tehdä kuin antaa aikaa, hoivaa ja rakkautta pienelle lapselle <3 Se panostus maksaa itsensä aikanaan takaisin!

    Kiva blogi sinulla :) Eksyin tänne tänään ensimmäistä kertaa. Mukavaa lomareissua teille Turkkiin! Me olimme juuri Teneriffalla 1-vuotiaan kanssa ja kaikki meni todella hyvin!

    A

    VastaaPoista