sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jos tälläkertaa ei?

Olen miettinyt taas päänipuhki Mimin välikausivaatteita. Jopa ennen nukkumaan menoa mielessäni pyörii vain ne kevään ulkoiluvaatteet! Ehkä toivon, että koen unissani jonkin valaistuken ja keksisin mitä hankittaisiin? No tähän asti se ei ainakaan  ole toiminut. Viimeyönä näin unta miten kotimme tuhopoltettiin.

Rakastan Cupcaken ulkovaatteita, mutta nyt mitä enenmän mietin niin on alkanut tuntumaan siltä, että tänä keväänä jättäisin ne Racoonit ostamatta. Nimenmuutos ärsyttää, samoin hinnan nousu. Ja lähiaikoina on tullut niin paljon kuultoa niistä huonoista kokemuksista kyseiseltä merkiltä.

Tähän anorakkiin ihastuin kyllä ensisilmäyksellä. Ehkä me kuitenkin pidetään välivuosi noista sydämmistä, vaikka niistä tykkäänkin, kaipaan vaihtelua.

Racoonilta on tullut ihan uusia juttuja, nimittäin näitä kura/sade vaatteita, jotka ovat myös pyörinyt mielessäni.


Haalari olisi kätevä, pikkutemmeltäjän päällä, hintakin kohtuullinen.

Myös H&M sivuilta löysin ihania ulkovaatteita. Tällähetkellä tuntuukin todennäköiseltä, että tilaan sieltä ne kevään ulkouluvaatteet.

Tuulen ja veden pitävä takki.
ja siihen housut.


Ja sitten jokin söpöstely takki, kuivempiin keleihin.


Olen huomannut, että tunnettu merkki ja kallishinta ei todellakaan ole hyvän laadun takeena. Luotan siihen, että nämä H&M vaatteet kestää siinä missä muutkin. Tähän mennässä olen ainakin ollut tyytyväinen.

Ja vielä kun osaisi päättää mitä vanhoja vaatteitamme pistättäisiin jo eteenpän? Viime sovituksessa kaikki vielä mahtui, mutta kaipaan jo vähän vaihtelua ja onhan siihen kevääseenkin (ehkä) vielä hetki aikaa kasvaa.

Mayoral
Motion's
Cupcake
Ticket
Ylläolevia vaatteita on siis lähiaikoina menossa myyntiin ja varmaan jotain muutakin...

9 kommenttia:

 1. Ja meillä kun ei ole vielä yhtäkään Cup Cake / Racoonia ollut. Joten tänä keväänä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekään ei tällä kertaa tule cupcakea tai siis racoonia, niin ihania kuin ovatkin. H&M:llä oli kiva sinikukallinen takki jota ajattelin meille, mutta pitäisi ensin nähdä se livenä. Sininen iskee muutenkin värinä paremmin kuin lila.

   Aivan ihana tuo tummansininen Mayoralin takki!

   Poista
  2. No jos vielä ei ole yhtäkään sydäntakkia ollut, niin ymmärrän kyllä että nyt tulee. Sen verran kivannäköinen mallisto on nyt ;D

   Se H&M sinikukka takki onkin samaamallia kun tuo pinkki ruudullinen. Takki olisi kyllä kiva nähdä ihan livenä ensin, mutta kun sitä ei koskaan tiedä millon nämä ovat myymälöissä?
   Tummansinisestä tykään itse tosipaljon. Harvoin on vaan kivoja, tyttömäisiä vaatteita siinä värissä :s

   Mayorallin takki on aivan ihana, harmi että sitä ei ehditty käyttämään kun parisen kertaa! Ostettiin takki kesän kuuminpaan aikaan ja sitten kun ilmat viileni takki kävi jo pieneksi :<

   Poista
 2. meillä oli syksyllä cupcake välikausihaalari, ja nyt talvella kanssa haalari ja takki. Nyt on mitta täynnä, ja oon niin kyllästynyt siihen:D Ei meille enää kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jos meillä olisi poika, niin samat vaatteet olisi meilläkin ollut. Tykkään tosi paljon tähtijutuista, mutta musta ne ei tytöille niin sovi.
   Mutta aikansa kutakin, ymmärrättävää että alkaa jo kyllästyttämään. Eikä tässä kevät mallistossa tainnut olla pojille edes mitään tosi kivaa...

   Poista
 3. Itse en ole oikein missään välissä tykännyt noista Cupcakeista eikä meillä niitä ole ollutkaan, ainoastaan sadesetit molemmille. Mutta sanoisin, että tulevaisuudessa ostan luultavasti edullisemmat kuravaatteet, jos vain kivoja värejä löydän, olivat ehkä jopa huonompia laadultaan kuin vastaavat muut merkit mitä meillä on ollut ja hinta taas aika kallis. Mutta värit oli toki kivat, siitä ei pääse mihinkään.

  Sen sijaan Ticketin vk-haalarit ovat hyviä. Meillä on ollut mónen merkkisiä adullisempiakin, kuten H&M, Lindex ja Kappahl, ja kaikilla yhden kauden kyllä pärjää, mutta ainut mikä ei rispaannu ja jouda roskiin sen jälkeen, on T2H. Moloa ei ole vk-vaatteina ollut eikä Po.P:a, mutta Polarn O Pyret on kyllä niin kehuttu, etten epäile hetkeäkään ettei olisi hyvä. Itse en tykännyt Po.P:n paksuista vk-materiaaleista enkä samasta syystä myöskään niistä windstoppereista.

  Tietenkin ulkovatteiden kestoon vaikuttaa myös lapsen liikkuminen ja luonne. Jos on rattaissa istuja, joka lähinnä taputtelee istualtaan hiekkaa, mikä vaan käy, kunhan pitää sen kosteuden loitolla sisävaatteista, mutta jos on touhukas lapsi tai vaikkapa konttaava tapaus, haasteet materiaaleille ovat ihan erit.

  Neljän lapsen vaatevastaavana sanoisin, että ulkovaatteissa on todellakin eroa ja paremmista joutuu mksamaan enemmän, koska niitä on kehitelty ja teknisiin ominaisuuksiin menee jo valmistusvaiheessa rahaa. Tottakai halvemmat merkit jäljittelevät minkä pystyvät ja kohtuuhyviä vaatteita saakin jo halvemmistakin ketjuista.

  Kallis hinta ei aina ole tae paremmasta laadusta, tämäkin on nähty ja korviini onkin nyt kantautunut kuluneelta talvelta pettymyksiä mm. CC:n talvivaatteissa. Edellistalvena pettymyksiä kuului Minymon käyttäjiltä. Myös Kappahlin Protecissa on ollut huomattavia vikoja. Itse luotan hyviksi havaittuihin ja olen melko merkkiuskollinen. Kun jonkun tietää hyväksi ja vielä kivat väritkin löytyy, miksi ei pelaisi varman päälle!

  Toivottavasti mieleiset setit löytyy, niin saat rauhan!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos kattavasta kommentistasi!
   Itse kun olen ollut äitinä vasta sen pari vuotta, ei ole niin paljoa tietoa ja kokemusta näistä eri merkeistä. Siksi onkin ihanaa saada kuulla muitten kokemuksia :))

   Poista
 4. Minä olen kiven ja kannon alta etsinyt tuota racoonin sydän vk pukua mutta mistään ei tunnu löytyvän :) Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 5. Eli täällä yksi hyvin kiinnostunut jos se menee myyntiin :) Eksyin itseasiassa blogiisi juuri googlen kautta kun etsin tuota haalaria ja se anto sieltä ton kuvan :)!

  VastaaPoista