keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Harrastuksia

Kun Mimi oli vajaan vuoden ikäinen, alkoi tuntua siltä, että seinät kaatuu kotona päälle. Oli pakko keksiä jotain "harrastuksia" että tapaa muita lapsiperheitä ja saa vaihtelua arkeen.
Mulla oli auksi hirveät ennakkoluulot kaikki perhekahviloita kohtaan. Kuvittelin, että niissä käy vain jotain supermammoja ja että tälläinen nuori, yh-äiti olisi siellä vain silmätikkuna :D

Sitten näin lehdessä ilmoituksen perhekerhosta, joka oli tarkoitettu alle 25 vuotialle mammoille ja päätin, että tonne meidän on pakko mennä! Ei tuntunut niin pelottavalta, kun tiesi ettei ainakaan ole se porukan nuorin äiti.

Siitä sitten innostuin ja rohkaistuin menemään myös muihin vastaaviin kerhoihin ja enään en voisi kuvitella elämäää ilman niitä.

Maanantai: Avoinpäiväkoti
Tiistai: Muskari
Keskiviikko: Kirkon kerho (tänään oltiin ekaakertaa)
Torstaisin: Äippäkahvila (joka on nyt tauvolla :<)
Perjantaisin: Avoinpäiväkoti

Harrastkset toi sitä kaapaamaani vaihtelua arkeen. Sillon tapaa myös toisia lapsiperheita ja mikä parasta Mimi tykkää kun on leikkikavereita!
Tänään kävimme tosiaan ensimmästä kertaa kirkon kerhossa. Kirkko jossa kerhoa pidetään on ihan tässä meidän vieressä, 5min matkan päässä. Siellä olikin kaikki muut äidit jo entuudestaan tuttuja avoimestapäiväkodista. 
Kerho oli aikalailla sellainen kun odotinkin. Alussa oli pieni hartaushetki, mutta muuten ihan sitä samaa meininkiä kun muissakin kerhoissa. Vähän rauhallisempaa tosin, koska perheitä ei ollut niin hirveästi kun esim. siellä avoimessa. 
Mimi tykkäsi tosi paljon. Heti kerhon jälkeen tyttö sanoi: Kiva kiikon keeho! :)<3
Menään ehdottomasti uudestaan.


Pari päivää sitten postilaatikosta tipahti Vantaan aikuisopetuksen opinto-ohjelma. Selailin sitä ja löysin meillä taas uuden harrastuksen: taaperotanssin!


Ensin kun selailin noita perheliitunta tunteja, näytti siltä, että mikään ei sovi meillä. Oli joko väärään aikaan, väärä päivä, väärä paikka tai väärän ikäisille tarkoitettu...mutta sitten viimeisenä löytyi mellä sopiva tunti! 
Liikunta harrasta olenkin kaipaillu, ihanaa että sellainen vihdoin löytyi meille :)
Onko teillä mitään harrastuksia?

6 kommenttia:

 1. Meillä on maanantaisin muskari, keskiviikkoisin perheliikunta ja perjantaisin käydään välillä MLL:n taaperokahvilassa. Kirkon kerhoon meitäkin on pyydetty, ehkä käydäänkin se katsomassa. Vauvauinti lopetettiin ja nyt uimassa käydään keskenämme. Kavereita ja niiden lapsia nähdään mahdollisimman usein ja aamuisin yritetään puistossa käydä. Muiden lasten seurasta meilläkin nautitaan nykyään paljon :)

  Taaperotanssi kuulostaa kivalle! :)

  VastaaPoista
 2. Olis ihana nähdä Mimistä vauvakuvia. Voisitko tehä postauksen joskus Mimin vauva ajoista kera kuvien? :)

  VastaaPoista
 3. me käydään vaan vauvauinnissa.. Olis kiva käydä muuallakin, mutta ei vaan saa aikaiseksi etsiä harrastksia..

  VastaaPoista
 4. Janica: Me käytiin joskus muutema kerta MML perhekahvilassa, mutta se sijaitsi vähän turhan kaukana. Laiskuus iski, eikä olla siellä aikoihin käyty. Käytää ihmeessä katsomassa kirkon kerhokin :)
  Uiminen olisi kivaa, mutta mulla on niiiiin huono itsetunto etten kehtaa olla uimapuvussa julkisesti :/

  Tepsu: Kiitos ideasta :) lupaan toteutta sen, mutta en välttämättä ihan heti. Mimistä ei tosiaan ole niitä vauvakuvia hirveästi jäljellä, katosivat kovalevyn mukana :<

  Heiniboo: Mäkin haaveilin vauvauinnista, mutta se sitten jäi kun pysty olemaan julkisesti uimapuvussa :/
  Kantsii ainakin käysä katsomassa millaista noissa perhekerhoissa ja vastaavissa on. Varsinkin sitten kun lapsi on vähän isompi ja osaa jo vähän arvostaa toisten lasten seuraa :)

  VastaaPoista
 5. Uimaan vaan, usko pois et kaikki tuijottaa vaan pikku neitiä eikä sua :) Ja et sä ehdi siin sit miettiä miltä näytät...ja mitä kuvia susta blogis nähnyt niin tuskin sul mitään hävettävää siel hallilla on?!

  VastaaPoista
 6. janica: No en mä mitenkään erityisen isokokoinen olekkaan. Ongelmat onkin selluliitit,raskausarvet ja löllerömaha :s
  Olen ehkä turhan itsekriittinen, ei sille mitään voi :/

  VastaaPoista