torstai 14. heinäkuuta 2011

olen matkalla alabamaan

Taidan olla jo surullisen kuuluisa siitä, että mulla on aina jotain ongelmia tietokoneeni kanssa. Nyt on ilmeisesti (jo toisen kerran) virtakytkin hajonnut! Enkä tiedä koska saan sen korjautettua.

Mutta jotain hyvääkin. Minä lähden huomenna pariksi päiväksi Poriin! Odotan innolla ja kauhulla ensimmästä kahden päivän lomaani, ilman Mimiä. Luotan kyllä siihen, että mimi pärjää ja viihtyy mummolassa. Toivottavasti mullakin on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, ettei ihan kauhea ikävä tule.

Junamatka myös pelottaa. Mulla on jostain syystä pieni kammo junia kohtaan. Olen koko tämän päivän ollu pienessä paniikissa sen takia. Toivottavasti tää olisi kuitenkin sellainen kammo, joka hellittää kun kohtaan sen. Luulen, että se matka junalle on se pelottavin vaihe. Kun pääsen junaan istumaan, alkaa helpottamaan. Toivon ainakin.


10 kommenttia:

 1. Tekee hyvää sekä sinulle että Mimille olla erossa jonkun aikaa! :) Hauskaa lomaa ja kerro sitten kuulumisia miten kummallakin meni!

  VastaaPoista
 2. Heips! Muistelisin että olit käsityöihmisiä,joten kyselisin,että olisitko halukas tekemään tilauksesta unq-tyylisen kruunu- ja rusettihatun?

  VastaaPoista
 3. Moikka, kruunuhattuun mulle ei ole kaavaa, mutta rusettihatun voisin tehdä. Pistä postia niin sovitaan tarkemmat tiedot :)
  nina-00@jippii.fi

  VastaaPoista
 4. kirjoitteletko enää tätä blogia?:(<3

  VastaaPoista
 5. Kirjottaisin jos olisi toimiva kone! Palaan kyllä taas kirjoittamaan, kun saan koneeni korjattua :)

  VastaaPoista
 6. Nina,onkohan sinulla mahdollisesti meiliboxi täynnä,vai laitoitko väärään meiliosoitteen,olen yrittänyt laittaa meiliä pipoon liittyen,mutta palaa aina bumerangina takaisin:)

  VastaaPoista
 7. Nina koita saada kone korjattua! Ikävä on :)

  VastaaPoista
 8. Itseasiassa oli täynnä. Tuota s-postia kun ei tule niin usein käytettyä, niin se aina täyttyy roskaposteista :P Nyt pitäisi pelittää. Tai laita oma osoitteesi, niin pistän sulle postia? :)

  VastaaPoista
 9. millon tulee uutta postausta?:o

  VastaaPoista