torstai 24. maaliskuuta 2011

Torstai

Torstaisin meillä on äippäkaffila päivä. Se on alle 25 vuotiaille mammoille ja muksuille tarkoitettu kohtauspaikka, tikkurilassa. Lapset saa leikkiä keskenään ja äipät rupatella ja juoda kahvia. Toisinaan on myös jotain ohjelmaa.

 Tänään ei kuitenkaan paljoon kohtailtu, koska oltiin ainoat ihmiset siellä (vetäjien lisäksi.) No ei haitannut. Mulla oli kuitenkin juttuseuraa ja Mimillä oli paljon puuhaa lelujen kanssa, vaikka leikki kaveria ei nyt ollutkaan.


Perjantaina me suunnataan avoimeenpäiväkotiin. Siellä onkin aina menoa ja meininkiä (joskus vähän liikaakin.) No Mimi kuitenkin tykkää käydä siellä. Viihtyy vaikka kuinka pitkään omien leikkien parissa ja nauttii myös toisten pikkuisten seurasta. Äippä saa vaan istua sohvalle, juoda kahvia ja seurata vähän sivusilmällä toisen touhuja.
Tyttö on rohkaistunut tosi hyvin ja vierastaminen on myös vähentynyt paaljon. Luultavasti näistä meidän "harrastuksista" on ollut apua tähän. Ja kyllä mäkin tykkään, että joka päivälle on jotain ohjelmaa.


Mimi oli tänään niin söpönä, isojen tyttöjen farkuissa ;> Yritetaan pitää myös noita kenkiä jaloissa, kun tytöllä on tapana varvistella ja toisinaan nilkat on vähän miten sattuu, kun seistään. Ei hyvä.

Imurinletkukin näkyy kauniisti taustalle. Se onkin aina esillä, koska sitä käytetään useamman kerran päivässä :D. Mulla on nykyään aika huono kaaoksen sietokyky. Ennen ei voinut vähempää kiinnostaa, jos ympärillä oli täysi kaaos (ainakin sillon kun asuin vanhempien luona.)
Nyt rakastan sitä, että on siistiä ja tavarat paikoillaan. Toisinaan on VÄHÄN turhauttavaa yrittää pitää tavarat paikoillaan, kun eräs pikkutyttö rakastaa tavaroiden levittelyä pitkin asuntoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti