perjantai 28. syyskuuta 2012

Valehtelisin jos väittäisin

Taas on vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi päivitin blogia. Kauanko siitäkin jo on? kaksi tai kolme viikkoa ainakin! En tajua, tätä ajan menoa!

Valehtelesin jos väittäsin, että en oikeasti ehtisi postailemaan. Vaikka tekemistä onkin enenmän kun laki sallii, kyllä mulla on myös niitä hetki kun en tee mitään järkevää, röhnötän sohvan pohjalla tai pöyrin netissä lukemassa kaikkea hömppää. Ne hetket on tärkeitä, eikä vain yksinkertaisesti ole huvittanut käyttää sitä aikaa blogin päivitykseen. Vaikka keikkea onkin tapahtunut, mitä ehkä olisi kiva kirjoittaa muistiin, muttamutta...mitäpä sitä valehtelemaan ei ole vaan huvittanut.

Loppukesän viimeinen mansikka suuhun. Kuva parin viikon takaa.

Ensiviikolla mulla alkaa työssäoppimisen jaksa päiväkodissa! Jee, olen niin innoissani tästä :) Rakastan lasten kanssa touhuamista ja kiva nähdä miten päiväkotimaailma pyörii työntekijän näkökulmasta. Plussaa on myös lyhyt työmatka n.10min Verrattuna siihen tunnin koulumatkaan mikä mulla normaalisti on, tää on luksusta! Sekä läksyistä ja tenteistäkin tulee kuukausi lomaa. Mitähän mä keksisin nyt kaikille illoille, kun jää niin paljon sitä aikaa? :D Ehkä alan taas päivittämään tätä uinuvaa blogiani? Viimeviikonloppuna juhlittiin synttäreitäni, minäkin olen jo 24v! Huhhuh. Ikäkriisiä lievittää vähän se, että ulkoisesti olen edeleen verrattavissa 16 vuotiaaseen :D Kysyttiinpä multa papereitakin kun olin ostamassa murulle heräteostoksena sytkäriä, jossa luki I love you :)<3

Ja kun kävin tutustumassa päiväkotiin, jonne menen työssäoppimaan niin sielläkin sain kuulla: "Ei heti uskois, että oot aikuisopiskelija" :D  Kiva näyttää nuorelta, mutta jos nyt edes siltä 18 vuotiaalta näyttäis?

Tämä viikonloppu meneekin aika rauhallisissa merkeissä, kerrankin! Tuntuu, että kun viikolla ei ehdi oikein tekemeen mitään, niin viikonlopulle kasaantuu kaikki menot. T huitelee työasioilla viikonlopun ja me tytöt aateltiin vaan tsillata, ulkoilla ja shoppailla ;)

Ihanaa syksyä<3

2 kommenttia:

 1. Kyllä se ikäkriisi jossain vaiheessa hellittää. Tai sit niitä kriisejä pukkaa lisää ;) Tiiä häntä.

  Mulla kysyttiin 30-vuotiaana kans bussissaotanko lasten vai aikuisten lipun. En meinannut uskoa korviani :D Mutta kysyttiin multa jokapaikkaan paperit ovella, siihen asti kun täytin jotain 33v. Että minkäs sille voi kun on babyface:) Nyttemmin alan mennä jo varmasti ikäisestäni. Vaikka edelleen kuulen välillä, ettei mun ikää uskois todeksi :) Oonkohan mnä sit 100-vuotiaanakin kuus kymppisen näköinen ;)

  Onnea 24-vuotiaalle, elämä edessä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, multakin vielä kysytään bussissa tota samaa :DD
   Olen kanssa ajatellut, että sitten vanhana on kiva näyttää edelleen nuorelta ;) Tai sitten se tasoittuu joskus ja alan pikkuhiljaa näyttämään ikäiseltäni? Saas nähdä :D

   Kiitos onnitteluista :)<3

   Poista