sunnuntai 26. elokuuta 2012

Minuutti peliä

Kiirettä pitää, mutta vielä jaksaa hyvin!


Meidän arki alkaa tavallisesti,
klo.6 aamulla. Minä pomppaan sängystä ylös ja 30min tuunaan itteäni koulukuntoon. Siis meikkaus, hiukset, pukeminen ja syöminen. Sitten on Mimin heräämisen vuoro. Toisinaan tyttö heräilee itsekkin, joskus pitää mennä herättelemään. Mimin aamutoimiin menee myös se 30min. 

Klo. 7 lähdetään kevelämään päiväkodille. Siellä Mimi on ollut aina ensimmäisenä omasta ryhmästään. Toisinaan ei ole edes omaa hoitajaa heti aamusta, vaan tyttö menee isojen puolelle. Ihan hyvintuulisena jää sinne. Viime perjantaina oli aivan ihanaa, kun vein tytön hoitoon ja vastassa oli uusi hoitotäti ja hän sanoi: " Mä olenkun kuullut tästä tytöstä, hän on kuulema aivan ihana tapaus!" <3

Klo. 7.30 pitää olla bussipysäkikllä. Jos myöhästyy seuraava bussi tulee 40min päästä. Viimeviikolla kerran bussi ajoi mun ohi! Ai että, vit*tti :D

Klo. 8 jälkeen hyppään pois bussista ja saan juosta kouluun. Bussipysäkki ei ole meinaa ihan siinä koulun vieressä.

Klo.8.15 astun yleensä sisään kouluun. Sillon pitäisi olla jo istumassa tunnilla. Etsin nopesti oman luokan ja saavun tunnille n.5min myöhässä.

 Peruspäivä.

Tänään käytiin vähän kaupoilla ja...


...meidän talvi näyttää tältä ;)

9 kommenttia:

 1. Meidänkin talvi näyttää tolta ;)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kiva blogi! Semmonen elämän makuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itse en kyllä ole kovinkaan tyytyväinen blogini tasoon. Johtujen siitä että en ehdi päivittää tätä kovin usein :/

   Poista
 3. Mun blogissa olisi sulle tunnustus :)

  http://iran-blogi.blogspot.fi/2012/08/i-your-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. huh, kotona on ihana olla kun ei ole kiire mihinkään :) ja aikas ihanan näköinen talvi tulossa teille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti siitä, kun saat olla kotona ;) Se on niin korvaamatonta aikaa, ettei sitä kade mennä pilaamallaan millään liialla aikataulutuksella.

   Poista
 5. Hei,
  Sun tytöllähän oli cupcake haalari viime talvenakin? Olisitko niin ihana että kertoisit minkä kokoinen haalari oli kyseeessä ja minkä kokoinen oli itse tyttö haalarin sisässä? Mahtuiko ko. haalari koko talven? Tässä vaan pähkäilen että mahtaneeko tuolla 92cm haalarilla pärjätä vielä ensi talvena kun nyt tyttö on 80cm 9,5kg ja tuo haalari on kyllä sen verran reilu että mietin kannattaisiko myydä se heti suosiolla pois? eikä odotella ensi talveen? Niin ja blogisi toki on elämänmakuinen ja tyttösi varsin vallottava näin kuvien perusteella :)
  t. cupcake-fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä meillä oli cupcake haalari viimetalvena. Puku oli koko 86 ja Mimi oli vähän alle 80cm. Hyvin mahtui koko talven! Mutta meillä tyttö on ollut aavistuksen hidaskasvuinen :)
   Luulisi kuitenkin että 92 kokoinen puku meni teillä koko talven, jos ei mitään hurjaa kasvupyrähdystä tapahdu :)

   Poista