keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kohta mennään!

Tämä viikko ollaan yhdessä Mimin kanssa treenattu päiväkotiin menoa. Ja hyvin on sujunet! :)


Mimillä on ryhmässä ihania leikkikavareita. Olen ylpeänä saanut seurata miten tyttö osaakaan leikkiä niin nätisti, muitten kanssa. Siellä se mennä viilettää päiväkodin pihassa, kun vanhatekiä. Ja mikä hauskin, ryhmän kaksi vanhinta poikaa kirmaa Mimin perässä kokoajan :D<3 Heidän kanssaan tyttö eniten onkin leikkinyt.


Hoitajistakin ollaan tykätty. Aivan ihanilta vaikuttavat :) Huomenna olisi tarkoitus jättää Mimi hetkeksi hoitoon, ilman äippää. Saas nähdä miten menee? Luultavasti pienet itkut eronhetkellä ja sitten tyttö jo paineleekin täyttähäkää leikkeihin. Olen tosin saanut seurata miten ryhmän eräs uusitulos on itkenyt ja huutanut pari tuntia (koko sen ajan kun äiti oli poissa) ihan täysillä! Ei käy kateeksi hoitajia, eikä kyllä kyseistä poikaakaan :/ Mutta eiköhän  hänkin sopeudu ajankanssa :)


Tänään olisi tarkoitus alkaa nimeämään noita mimin vaatteita. Huh, on siinäkin hommaa :D En halua suoraan tussilla kirjotella vaatteisiin, kun pieneksi käytyä ne lähtee eteenpäin. Niin kivempi, ettei niissä lue entisen omistajan nimiä. Ajattelin kokeilla laastariteippiä johon kirjoitan tytön nimen ja se liimataan vaatteeseen. Onko muilla kokemusta miten toimii? Netistä vaan luin, että olisi tosi helppo ja toimiva ratkaisu.

PS.
Huuto.netissä olisi nyt myynnissä Mimin 80-86 kokoisia vaatteita (pakettina.)


6 kommenttia:

 1. unilelu ja sukkia, hanksat, villarit.. merkkamatta vielä kun en tiiä millä. Täytyykin miettiä tussia ja tota teippiä tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kokeilla! Mä eilen merkkailin meidän vaatteita niin ahkerasti, että teippi loppui kesken :D
   Hyvin tarttu teippi vaatteisiin ja pitäisi pesussakin pysyä.

   Poista
 2. Mimi on niin vallottavan suloinen! (: <3

  VastaaPoista
 3. Mimi on kyllä ihan supersuloinen ja noi vaatteet on tosi ihanat! Kovasti harmittelen, ettei tuota hattua löydy meille tarpeeksi pienessä koossa ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Nämän kuvat onnisui tosi hyvin :) Voithan sä ostaa jemmaan tuollaisen hatun, niin ehkä ensi keväänä olisi sopiva? Tosin H&M on tainnut olla joka kevät ja syksy myynnissä vastaavia myssyjä :D

   Poista