lauantai 4. joulukuuta 2010

Vuoden luomu äiti 2010

Tänään oli pakollinen veronpalautusten tuhlaus päivä. Ihan luksusta kun voi tuhlailla, eikä tarvitse niin tarkkaan miettiä pysyykö budjetissaan! Lähinnä tuli osteltua joululahjoja (jotain myös itselleni ;D) siispä en sen tarkemmin viitsi alkaa esittelemään hankintoja, kun jotkut uteliaat kuitenkin tulisi urkkimaan ;)

Käytiin  ruohonjuuritasolla, tästä hyvästä ansaitsisin vuoden LUOMU ÄITI 2010 palkinnon.
Tuota sappisaippuaa lähdettiin hakemaan. Olen intohimoinen tahrojen hinkkaaja, turhauden jos en saa tahroja pois. Monia aineita on testailtua ja tämä on kyllä (kloorin rinnalla) paras.

 Iloinen yllätys oli, kun huomasin Mummi ja minä tuotteet. Näitä olen ennenkin käyttänyt, nuo pakkaukset ovat vaan niin ihania. Teholtaan ei mitään super hyviä, mutta hei, onhan noi sentään kotimaisia ja vielä ekogolisia (vuoden luomu äiti, ei vaan voinut vastustaa) Ja entäs toi rätti? Kukaan ei varmasti ole nähnyt söpömpää tiskirättiä ikinä. Ei niitä rumanvärisiä marketti-rättejä jaksa kukaan katsella. Tulipa vielä napattua Mimille välipalaa, riisikakkuja suklaakuorrutteella. Kyllä, meillä saadaan syödä suklaata, pari lisä kiloa ei tosiaan olis neidille paitteeks.

Vaatteiden ostelua yritän nyt vältellä ja odottaa niitä alennusmyyntejä. Mutta jotain joulu-söpöstelyyn piti hankkia. Sukkahousut olisi ollut meillä ostoslistalla, mutta H&M:llä sukkahyllyt oli ihan tyhjiä! Lindexillä oli vain pikku kokoja. Ilmeisesti ne sukkahousut on ollu muidenkin ostoslistalla nyt.
Älysinpäs muuten, että meillä ei ole edes tonttulakkia! Pitääkin mennä ostamaan kangasta, kun taas kerkiää. Rusetti pinnit maksoi vain euron, en voinut vastustaa. Niissä oli keskellä rumat niitit, jotka sai kyllä näppärästi napattua pois. Ja sitten vielä päivän hyväteko. Ostin 0,95€ maksavan tarran, josta rahat menee unicefille. Ehkä ansaitsisin myös vuoden HYVÄNTEKIJÄ ÄITI palkinnon? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti